Over Ons

Op het perceel van de Speeltuin zit een "legaat", in dit geval betekent dat, dat de grond alleen voor doeleinden met kinderen gebruikt mag worden en dat er geen entree geheven mag worden. Toegang tot de speeltuin is, tenzij anders aangegeven, dan ook voor iedereen gratis!!

De Speeltuin is een stichting dit betekend dat zij geen leden heeft, wel heeft zij Vriendjes (sponsors) en donateurs. De evenementen op de speeltuin worden voorbereid en uitgevoerd door vrijwilligers en de beheerders. Aan vrijwilligers heeft zij echter nooit genoeg, interesse? mail ons!

Onze Speeltuin is aangesloten bij Buurt- en Speeltuinwerk (BSW). Dit is een overkoepelende Rotterdamse organisatie voor speeltuinen en andere vrijwilligers organisaties in Rotterdam e.o..

Voor contact kunt u een e-mail sturen, even bellen of een berichtje plaatsen op onze facebook pagina.


Uiteraard mag er niet worden gerookt op de speeltuin en in het gebouw. Ook het nuttigen van alcohol is niet toegestaan, ook niet tijdens huur van het zaaltje. We rekenen op je begrip om samen het goede voorbeeld aan de kinderen te geven!

Mocht u het zaaltje willen huren, dan kan dat maar houd er rekening mee dat dit is bedoelt voor kinder feestjes en dergelijken. Voor een reservering belt u even tijdens opening tijden met de beheerder, die heeft de agenda.


ANBI informatie